5. jun, 2018

på tide å krype til køys? nei, må koble av litt først....


Allerede natt....
Endelig litt tid til seg selv :)
Best å senke skuldrene å slappe av litt med pc, som er det nærmeste jeg kommer meditasjon for tiden.  


Lille Zarah Angelica, hun har veldig tøffe dager for tiden. Mange anfall hver dag & flere GTK til dagen. Hun har akkurat startet opptrapping av Bedroliten etter hun var syk, og den hjelper enormt mye & håper ting snart stabiliserer seg. Det er så vondt å se hvordan den lille kroppen kjemper & sliter seg ut, vil bare sitte å holde henne vettu. Dag & natt....for som vi alle vet, kjærligheten overvinner alt - det er den beste medisin.

I morgen er det Haugesund Sykehus som står for tur, blodprøver innen kl.08.30 for å ta blodspeil av Keppra. Det er alltid like "morsomt" hver gang en prøver å komme seg ut døra tidlig på morgenen. Rett og slett spennende hver gang om vi kommer oss avgårde i tide, alltid noe i siste liten. Alt fra anfall, til å glemme det ene og det andre. Leander følger etter som maskot, og får et blad, bolle & sjokomelk på narvesen for å se frem til litt kos oppi alt. I morgen blir det en øyekontroll på meg også, etter svangerskaps diabetesen sjekker de synet jevnlig. Så da slår vi to fluer i et smekk, da blir det Madonna pupiller på meg, store skumle sådann :) 

Vi er veldig spent på resultatet av blodspeilet denne gang, håpet er jo at hun skal få så god effekt av CW & Bedrolite at hun skal slippe epilepsi medisiner, en seier er det at hun har trappet bort flere. Og sitter nå igjen med den ene. Zarah Angelicas epilepsi vet vi jo kanskje aldri vil la seg behandle, for det er av den aggresive/ intraktable epilepsi sorten som er den verste. Men vi merker jo godt at Bedroliten & CW er nettopp hva hun trenger, i og med hun ikke fikk noe i seg av dette når hun var syk nylig, så merket vi på nytt den fantastiske effekten det gir når hun får det igjen. Det blir utrolig spennende med MR på Haukeland til høsten, for CBD kan virkelig gjøre underverker i hjernen. 

Natta herfra til dere <3