2. jun, 2018

Ferre sykehus blir en lettelse fremover....

Endelig fikk vi samkjørt de nevrologiske undersøkelsene på samme sykehus & dag som øye undersøkelsen. Haukeland ble løsningen vår.

Før måtte vi til Stavanger Universitetssykehus for øynene, og til SSE i Oslo for epilepsien. Men nå kommer vi til å holde oss på Haukeland fremover. Ettersom vi også har leversjekk hver høst årlig på Rikshospitalet så gjør det godt å ha ferre sykehus å holde styr på. Så nå blir det Rikshospitalet, Haukeland & Haugesund lokalt fremover. Vi er utrolig lettet over å kunne ta turen til Bergen fast fremover, hvor man kan både treffer familie & venner ikke minst samtidig. Alt blir så mye kjekkere når vi kan gjøre turen til noe annet enn bare sykehus preg...

De er fantastisk lune & fine på Haukeland, herlige folk. Og så åpne & kjekke å prate med. Zarah Angelica fikk tatt sin faste øyesjekk, hvor de sjekker om hennes Lacuner har endret seg, eller om det er tegn til netthinneløsning. Det var en lacun som var litt i endring, men ikke noe faresignaler rundt noe. Ellers vekket det mange følelser å være der igjen for første gang etter fødselen...Samtidig måtte jeg smile over hvor godt alt har gått til nå, som jeg ikke klarte å se for meg sist jeg var der. For da var alt så nytt, alvorlig & få svar kunne gis.

Til høsten skulle hun bli satt opp til MR av hjerne, sjekke ryggsøyle & få tatt en grundig sjekk av øynene med gode bilder. Så vi er så utrolig fornøyd, at de er så kjekke å setter opp alt på denne måten letter jo mye. Så mye mindre påkjenning det vil bli for henne når mest mulig kan gjøres samtidig når hun først er i narkose. Vi er så lettet over den fantastiske ekspertisen på Haukeland.