17. mai, 2018

17.mai

Kjempe koselig å feire 17.mai med nærmeste familie <3
Smørbrød, kaker & is ...namm nammm....dette blir uten tvil tradisjonen fremover, feire 17.mai hjemme.... Så var det jo kjempe kos å ta med Leander en tur å titte på tog, mens litla var hjemme med pappan. Livet har blitt sånn, vi må splittes for å kunne være med på ting. Siden litla nå er i en ustabil anfall situasjon, og har vært så plaget med sykdom så er det best hjemme i fred og ro. Man må jo bare være fleksibel, og gjøre det som blir best for alle. Og vi vet jo at støyen fra 17.mai er nok til å slå ut et barn med epilepsi, og det er virkelig ingen vits å utsette dem for det da. Må si jeg føler vår kjærlighet har en solid grunnmur som takler så mye endringer & splittelser...Det er nå man virkelig ser hvilket samarbeid vi har <3 FAMILIE er en herlig ting man skal ta vare på ! venner er jo sååå gull også, som min mor sier : Venner er den familien man kan velge selv <3 Og må si jeg virkelig setter mer og mer pris på de jeg har i livet, skulle så gjerne hatt mer tid å tatt vare på dem alle. Kjenner det er så fantastisk koselig å være sosial, det er som om man sulter på sosial kontakt i det livet vi har nå, men så har man ikke tid til å tilfredstille sulten pga dagene & timene blir spist opp, ikke minst nettene med lite søvn. Men det gleder oss så mye å være sammen med andre, være sosial - det gir en så god følelse & frisk energi at vi ønsker å få til mer tid & rom for det <3 Man blir ensom oppi dette livet, men det går seg nok til etterhvert.

Håper alle sammen har hatt en fantastisk feiring med sine nære og kjære. Det er ikke engang alle som har familie eller venner.. Så virkelig skal man ta vare på det man har, vi selv føler vi til tider kunne ønsket større nettverk for å være sammen med de som har tid, og de som ønsker å gi en hjelpende hånd...kanskje t.o.m et sett ekstra besteforeldre, tenk....det er mange der ute som ikke har barnebarn, som har et høyt ønske om å få det - de ønsker å være i nære relasjoner å skape gode minner. Mens andre ikke hefter seg, dette til tross for de har barnebarn.... Jeg ser de har egne nettsteder hvor folk søker både venner, reservebesteforeldre, reisefølge m.m noe så genialt <3 Se her : http://www.venneportalen.no

Det er ikke alltid familie er nærmest, men virkelig er det godt de gangene man har tid til hverandre <3 det er det virkelig verdi i :)