6. des, 2017

www.gaveideer.no

Vi føler oss ganske heldige! Oppi alle utfordringer er det masse lys & glede <3 
(bilde er forresten godkjent av eldste jenta)

Etter å ha lagt ut de siste bøssene nylig på facebook, så slo det meg at kanskje dette faktisk er den beste måten man kan samle inn de pengene som trengs til medisiner, uten at det tapper oss så mye for krefter. For det å hele tiden måtte jobbe på for å klare å få inn nok til medisinutgiftene oppi et ellers krevende liv, er ganske utfordrende. Bare den følelsen av uvisshet om man i det hele tatt klarer det, er veldig belastende. Vi sover jo veldig lite her i huset, så det er ikke alltid man engang har overskudd. Ikke sunt for barna å oppleve så mye økonomiske frustrasjoner. Skulle bare så ønske vi kunne fått dekket det hun har så god effekt av. VG skriver nå en oppfølger artikkel om Zarah Angelica som egentlig skulle vært på trykk, men den kommer plutselig. Da håper jeg fra hele mitt hjerte at alle jeg kjenner hjelper oss å spre den. Dette for å nå frem til flest mulige som kan ha en positiv påvirkning i saken vår!

Vi fikk nylig innvilget en søknad på en ny type CBD til Zarah Angelica, Bedrolite fra Bedrocan. Dette er stort! Det gir nytt håp om å få kontroll på epilepsien mer, vi håper så inderlig den vil hjelpe godt sammen med den andre.  Den er egentlig dyrere enn den vi har nå, men håpet er at vi kan få den dekket en gang i fremtiden, vi søker & ser. Riksen sa at vi kunne nærmest glemme å prøve, men vi gir oss ikke uten å prøve! Vi har alltid troen, håpet og kjærligheten - til nå har det hjulpet oss masse <3 Drømmen er om hun kan slippe de sterke epilepsimedisinene som bedøver hjernen altfor mye !

Jeg tok kontakt med www.gaveideer.no som sponset oss disse bøssene helt gratis, jeg sa vi ville gjerne bestille 12 stk til, men at jeg selvsagt ville betale de nye vi ville bestille, ettersom vi allerede har fått 10 gratis. Beskjeden ble: 

Jeg har hørt med kollegaene og vi har nå sent av gårde en ny pakke på 12 sparebøsser (med svart bilde). Dette sponser vi, og håper at sparebøssene kan skape enda større ringeffekter for Angelica. Lykke til med innsamlingen!

Det er så utrolig flott gjort av dem <3 dermed deler jeg nettsiden dems her som en slags takk iallefall.

Jeg ble kontaktet av ei som hadde pratet med REMA 1000 på Åkra, der kunne vi plassere en bøsse etter nyttår. Så hadde hun forslag til noen andre plasser også. Det jeg tenker på er om vi rett og slett skal spre de 12 over øya vår. Foreløpig er det 8 stk i Byen vår Kopervik, vi har fremdeles 2 stk om noen vil ha? Kopervik Frisør & velvære skal få en levert i morgen. Føles kanskje mest naturlig ut å ha flest i vår egen hjemby. Så kan vi kanskje ha noen på Vea, Åkra & Skudeneshavn. Planen vår er å komme å tømme de 1 gang i måneden å se hvor mye dette kan hjelpe. Det som er så flott med dette er at man slipper den mase/tigge følelsen.
Det blir utrolig spennende hvordan dette vil gå!! Skal selvsagt dele det med dere alle sammen.

Er det noen som vil hjelpe oss å høre med butikker i hjembyen sin så setter vi enormt stor pris på dette <3 Så send melding om dere vil hjelpe, eller vet om noen som vil hjelpe!

Det å få så god støtte av folk rundt oss gir oss enormt styrke, det er det som gir oss håp om å klare oss. All hjelpen vi får av ei som velger å være anonym er ubeskrivelig, hun har hjulpet oss så mye med kakesalg & annet at vi nå kan på nytt bestille inn medisiner for 1.5 måned. Flere har bidratt med å hjelpe med kakesalg, men hun som kom opp med ideen fortjener virkelig en stor takk for en ufattelig flott innsats. Eneste hun ønsker tilbake er å få hilse på Zarah Angelica innimellom sier hun, det er rørende! Hun har også gitt oss alle mange hverdagsgleder. Det er fantastisk å ha så gode mennesker i livet <3 dypt takknemlig! 
Ikke minst stoooor takk til alle som støtter oss med å kjøpe kaker, gaver, hjelp, tilbud & donasjoner :)  Listen er lang! Vi er heldige <3