4. des, 2017

Innsamling med bøsser i byen vår

Jeg synes det er veldig rørende at flere butikker i byen vår ønsker å hjelpe oss.
Følelsen av forståelse oppi dette varmer hjertene våre & gir oss håp!

Vi har fremdeles 3 av 10 bøsser igjen, så hvis det er noen der ute som vil hjelpe oss med å ha en bøsse stående på butikken/arbeidsplassen så send en melding.
Butikker som har bøsser: Barnehjerte, Bevare meg Vel, Motesalongen, Garnhuset, Stangelandklær, MX sport & Stangelandklær.

Vårt mål er å samle inn 100.000,- i året slik at vi får dekket de mest nødvendige utgifter til medisiner & vit/mineral tilskudd + annet som ikke dekkes av Helfo. Vi vet ikke riktig hvordan vi skal få det til lenger. Vi har hatt kronerulling som har hjulpet mye- det har dekket inn flere måneders forbruk. Nå har Zarah Angelica snart brukt opp det vi kjøpte sist , vi har 1.5 mnd å gå på med inntekter fra kakesalget. I februar kan vi ta ut det vi har samlet inn via bidra.no.

Men vi må alltid ligge forann med å tenke ut hvordan vi skal klare å samle inn til hennes forbruk fremover, det er virkelig slitsomt. Spesielt nå når julen nærmer seg, man har liksom aldri hodet i fred. Heldigvis bevarer vi husfreden oppi dette - vår egen lille boble, men med engang jeg går i en butikk føler jeg hodet blir nærmest bombet av inntrykk i forhold til tilbudsplakater & jule reklamer...Vi har ikke klart å komme dit enda....Men julelys utenfor er på plass, noe som er veldig koselig <3 

Det hadde vært utrolig deilig å kunnet samle inn noen års forbruk å visst at man kunne slappe av for en stund, brukt tiden på familie & hatt fokus på å pleie vår alvorlig syke datter isteden for å leve under dette stresset...Det føles så urettferdig ut at pga jenta vår ikke kan bruke alle medisiner som andre med epilepsi kan pga hennes leversykdom, så skal vi måtte betale selv for det som faktisk hjelper henne!
Det rimer ikke...

Tips taes imot med dyp takknemlighet <3 

Vi lurer veldig på om Spleis via SR-banken fungerer bedre enn bidra.no.

Takk så mye for all støtte vi opplever fra dere <3