Zell - Check test

3. mai, 2018

 


http://www.inovamedical.no/invitasjon-til-zell-check-test/

Mari-Ann Sæle & Frode Vangdal, de gjør en fantastisk jobb med helseformidling i inn og utland. 790,- for test og konsultasjon. Virkelig var det nyttig !  dette skulle flere der ute som vil ha svar på kroppens balanse prøvd. Ikke minst har de flere tjenester de hjelper med.


Zell- Check : En revolusjonerende metode for bestemmelse av nivåer på mineraler, halv metaller, sporstoffer og tungmetaller i kroppen. Resultatene måles på cellenivå. Resultatet viser fra her & nå, istedenfor som ved håranalyse - at det vises måneder bak i tid.

Alt av mangler, tungmetaller og ubalanser kan forverre epilepsien. Vi ville finne utav om Zarah Angelica hadde noe av dette, om det er noe vi kan gjøre for at hun skal få det bedre.

Det viste seg at det var flere ubalanser,  alt hun har vært igjennom med både steroider og andre sterke medisiner - ikke rart kroppen sliter. Det skal en del til å få renset dette utav kroppen.  Men vi får gjøre vårt beste. At det viser for mye innhold av aluminium kan være mange grunner - og nærmest umulig å unngå, vi bor jo nær hydro, masse fra kosten, embalasjer & kasseroller...

For mye Zink, Sølv, kadmium, Nikkel & Bly. 

Det er utrolig spennende å kunne lese om ubalanser, hva man kan gjøre konkret med som kan gi et positivt løft i helsa.

De ting vi konkret kan gjøre noe med her og nå er iallefall mangel på Magnesium, Silisium, Jod & Litium...
Så nå setter vi kursen på å opprette ubalanser, blir spennende om dette får positiv effekt på ferre anfall.